onsdag den 5. februar 2014

Dejligt at være hjemme

Det var så fantastisk at komme hjem i sit eget hus og vante omgivelser igen. Og ikke mindst at komme hjem til vores dejlige hund. 

Han blev passet hos min veninde under og efter fødslen og så kørte hun ham hjem til os den dag vi kom hjem, så han var her når vi ankom med Tristan. 
Han tog det så flot og var rigtig interesseret i Tristan. Jeg har ikke på noget tidspunkt som sådan været nervøs for at hunden ikke ville Tristan og at han ville være modbydelig overfor ham, men man er vel stadig en smule nervøs for hvordan det vil gå?! 
Hunden er meget opmærksom på Tristan når han siger en lyd, og den anden dag da vi gik rundt og gjorde lidt rent herhjemme, kunne han ikke finde ud af hvor Tristan var henne og det endte med at han stod op af vuggen for at se om han lå dernede i, og det gjorde han og så faldt hunden til ro <3 så sødt! 

Vi er faldet rigtig godt til herhjemme synes jeg og er ved at få nogle rigtig gode rutiner. Kasper skal starte job på Fredag, og jeg er meget spændt på hvordan det bliver når hverdagen melder sig igen..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar