mandag den 19. maj 2014

Babybjörn Carrier WE

Så kom bæreselen med posten. Hold op den er lækker og vi glæder os til at tage den ordentligt i brug. Vi har indtil videre kun lige prøvet den på hurtigt :-)

Om bæreselen skriver de følgende: 
Bæreselen We er af den nye generations bæreseler som du lære at bruge med det samme. Den er enkel at tage på og af og den er udformet så du skal kunne bruge den helt selv, uden hjælp, hele tiden. Selv når du skal have dit barn på ryggen. 

Tre forskellige bærepositioner specielt designet til nyfødte, større børn og rygbærende. Dit barn bæres med sit ansigt vendt med dig, i en bred ben stilling, og får den rette støtte for hovedet, ryggen og hofterne. Bæreselen We har polstret skulderstropper og et aflastende talje-bælte, som giver dig nem og ergonomisk bærende i lang tid. 
Bæreselen kan justeres til forskellige brugere og kan åbnes foran, så du nemt kan tage dit barn op. Smart, når hun eller han er faldet i søvn i bæreselen. Ingen spædbørn indlæg behøves, BABYBJÖRNs bæreseler passer for nyfødte fra dag 1 og under hele anvendingstiden 0-3 år. Simpelt rygbærende fra 1 år Bæreselen We har en unik funktion som gør det simpelt og sikkert at sætte dit barn på ryggen. Du fører bæreselen fra din mave om på ryggen i mens dit barn sidder i bæreselen, trygt som altid. Med denne unikke løsning er bæreselens selestropper hele tiden lukket om din krop som en sløjfe. Du kan let placere barnet på ryggen selv. 


Indlægget er sponsoreret og bringes i samarbejde med Babybjörn og Lekmer.dk
Bæreselen kan købes lige HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar