mandag den 6. maj 2013

:-(

Mens smerter der sidder i lænden! Jeg er knust. Selvom jeg ikke troede på det denne gang, så har man vel alligevel en lille del inde i sig, der tror og håber det bedste man har lært! Sådan virkelig...

Denne ellers så flotte solbeskinnede morgen og dag er ødelagt! :'(

4 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Maria

      Den er endnu ikke kommet, underligt nok! Men måske det bare er fordi jeg tænker for meget over det, og derved udsætter den.

      Mens smerterne er der stadig. :-(

      Mvh
      Ønskebabyen

      Slet
  2. Jeg har lige siddet og læst meget af din blog igennem.

    Jeg har selv været igang med ICSI grundet dårlig sædkvalitet. Jeg kan se du har været i lang behandling, men mærkeligt nok med samme begrundelser, som jeg fik til kort behandling. Jeg er 25 år og dannede mange æg selv, og de ville ikke sætte mig i lang behandling, netop fordi de var bange for at overstimulere mig ved denne. Den korte virkede fint på mig - jeg fik 13 æg ud - 8 modne, og fik sat et op og 4 i fryseren.

    Mens-smerter kan ligeså godt være et tegn på graviditet - og tror faktisk ikke du kan udsætte din menstruation, når du har haft ægløsning. Grunden til forsinket mens er oftest, at kroppen stresser og ægget herved ikke løsnes "til tiden", men det er det jo ikke i dit tilfælde.

    Men hvis det skulle vise sig som en negativ prøve imorgen (krydser fingre for positiv), kunne det være en ide, at høre om du ikke måtte komme i kort behandling. Den er meget mere lempelig både fysisk og på det tidsmæssige plan, men kan være din klinik har en anden indstilling til det end min

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anonym

      Tusind tak for dit indlæg :) jeg fik faktisk at vide til første scanning, i forsøget med fryseæggene, at lægen overvejede om jeg skulle i kort behandling hvis ikke dette forsøg bar frugt.
      Der nåede vi heldigvis ikke til, da jeg i dag har fået en positiv bp :-)

      Det hjalp meget på min positivitet at læse det du skrev ang. Ægløsning og mens der ikke var kommet. Sådan havde jeg slet ikke set på det og det giver jo ret god mening! :-)

      Mvh Ønskebabyen

      Slet