mandag den 17. juni 2013

Når folk er glade på vores vegne

Det betyder bare så meget, når folk er super glade på vores vegne <3 det gør bare at man selv bliver lidt ekstra glad, hvis vi da kan blive mere glade?? ;-)

Mine søstre skal altid lige nusse maven når vi ses eller siger farvel - det er altså lidt hyggeligt ;-)
Det er ikke sikkert at man vil blive ved med at synes det er rart at folk røre ved maven, men lige nu er det lidt hyggeligt!

5 kommentarer:

  1. jeg synes også det er mega hyggeligt med den positive opmærksomhed! Endnu en gang STORT tillykke! :D Er virkelig glad for at i er blevet gravide, det giver mig håb :)

    /HM

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej HM

      Tusind tak, endnu en gang. :-) jeg håber inderligt at det også snart lykkedes for jer!

      Mvh Ønskebabyen

      Slet
  2. jo tak det gør vi også!! :)
    Hvor lang tid tog det fra du første gang var til læge vedr. barnløshed til du begyndte i behandling? Jeg kontaktede min læge i begyndelsen af januar og pt venter vi stadig at få at vide, hvilken behandlingsform vi skal igennem.. Det er SÅ frustrerende, at det tager så lang tid!!!

    /HM

    SvarSlet
  3. 1. Februar 2012: Lægebesøg, hvor vi fik henvisning til fertilitetsklinikken i Dronninglund


    29. Marts 2012: Kæresten skulle aflevere en sædprøve

    20. April 2012: Første samtale på klinikken

    18. Juni 2012: Kæresten skulle aflevere ny sædprøve (der skal min. gå 3 mdr imellem prøverne)

    4. Juli 2012: Fik vi brev om at vi var blevet tilbudt at komme direkte i ICSI behandling, grundet kærestens sædprøver

    30. august 2012: Var vi på klinikken, for at få noget mere info om den behandling vi skulle igennem. Jeg fik at vide jeg kunne melde mig til vores første forsøg når jeg fik min mens derefter.

    Håber du kan bruge det til noget :) Hvis ikke I har hørt noget siden Januar, synes jeg da godt nok at du skal rykke for et svar. Er du sikker på at din læge har sendt henvisningen til det sygehus/den klinik er bliver tilknyttet??

    Mvh Ønskebabyen

    SvarSlet
  4. jo vi er henvist til fertilitetsklinikken på rigshospitalet. Det sidste som skete er, at min kæreste afleverede sin 3. sædprøve til dem d. 8. maj, hvor han fik at vide, at han fik svar 14 dage efter. Nu kommer bare det sjove, at vi stadig ikke har fået noget brev. Vi har ringet ind til dem 5 gange, hvor lægesekretæren hver gang har sagt, at lægen er i gang med at gennemgå papirene.. Det eneste vi har fået at vide, er at min kæreste har let nedsat sædkvalitet (som er OK positivt at få at vide), men ikke hvor meget nedsat den er. Ventetiden føles bare uendelig lang, vi var jo spændte 14 dage efter afleveringen, om hvad svar vi ville få - nu er vi bare frustrerede!

    puha sorry, måtte bare lige lette mit hjerte :)

    /HM

    btw virkelig kedeligt med de blodprøver, øv :/

    SvarSlet