søndag den 13. juli 2014

Update på Tristan

Det er vist ved at være meget lang tid siden at I har fået en update på min skønne og dejlige søn.

Han er lige straks 6 måneder og vejer nu 8 kg og måler 72 cm. Hans vægt ligger lige på gennemsnittet på kurven, hvor hans længde derimod ligger to streger over gennemsnittet. Han er en lang og slank dreng <3 

Han er en super nysgerrig dreng der også lige om lidt får sine to første bisser. Han har et par gange nu stået på alle fire og rokket kort frem og tilbage - han gør virkelig antræk til at kravle. Lige nu nøjes han (gudskelov!) "bare" med at dreje rundt om sig selv på legegulvet og trille rundt fra mave til ryg og omvendt. Han kan faktisk komme ret langt omkring med lidt god vilje, den lille mand. 
Lige om lidt er han overalt og så skal vi igang med at baby/børnesikre huset og fjerne alt det han ikke skal have fingrene i :-)

Han er så småt startet op på 3 skemåltider dagligt, og han er så nem at give mad. Han spiser hvad der bliver serveret - og lad os da håbe at det hænger ved og bliver en rigtig god vane.
Indtil nu har han smagt følgende grød: Majs-, boghvede- og hirsegrød. Det er klart boghvedegrøden der hitter herhjemme. Af mos har han smagt følgende: Kartoffel-, blomkål-, gulerod-, broccoli-, squash-, asparges-, avokado-, sveske-, blomme/æble-, blomme/æble/banan-, æble/mango- og pære/æblemos.
Frugtmosen får han sommetider i sin morgengrød om morgenen og til frokost får han indtil videre grød med noget grøntsagsmos og til aften får han ren grøntsagsmos (med kartoffel) blandet på kryds og tværs :) 

Han elsker at være med på tur i barnevognen stadigvæk. Nu er han begyndt at kunne sidde op i den og følge lidt mere med i hvad der foregår ude i den virkelig verden. Det er et hit at være med ude og handle hvis mor eller far ligger lidt vare op i barnevognen som han kan studere og mærke/føle lidt på :) Han er slet ikke til at komme i kontakt med :-)












Ingen kommentarer:

Send en kommentar