fredag den 30. maj 2014

Minder og endnu et tilbageblik

I dag er det et år siden vi uden at vide det kørte den sidste tur til Dronninglund fertilitetsklinik. Vi skulle til tidlig scanning og vi så her det fineste lille hjerteblink. <3 



Husker dagen som var det i går. Jeg var på job indtil lige over middag hvor jeg pakkede sammen og satte mig ud i bilen, med de vildeste sommerfugle i maven, men også med en kæmpe nervøsitet for det der ventede os liiige om lidt. Min kæreste var allerede i Dronninglund hos en kammerat, og vi mødtes ved klinikken. 
Jeg kan huske så tydeligt at både læge og sygeplejerske smilede til mig og spurgte hvordan jeg havde det. Jeg fortalte at jeg var ret sikker på der var liv, men samtidig mega bange for der ikke var og at jeg ikke som sådan havde døjet med kvalme eller andet. Jeg havde det faktisk godt! De sagde at de fleste de fik ind til scanning havde ligget foran toilettet siden de fik opkaldet om graviditeten og jeg er sikker på jeg blev ligbleg i hovedet. 
Lægen skyndte sig at sige jeg skulle ligge mig op på briksen så jeg kunne blive scannet. Jeg lå og kiggede direkte op i loftet og holdte min kæreste i hånden. Jeg turde ikke kigge på skærmen! Lægen siger ret hurtigt til min kæreste, så du det? Kan du se det? Og så turde jeg godt at kigge med - for lige der på skærmen var der bare det fineste lille blinkende hjerte! Vi skulle være forældre.....til én lille baby.

Jeg husker alle datoerne for scanningerne i løbet af graviditeten og når vi når dem i løbet af året kan jeg nok ikke lade være at lave lignende indlæg. Det var bare så stort for mig at være gravid og jeg elskede tiden så meget og den betyder stadig så meget for mig. Nu har jeg min elskede søn i armene og intet har nogensinde være bedre og hvor er det fantastisk, men tiden under graviditeten vil altid være noget helt specielt <3 :) 

onsdag den 28. maj 2014

Seneste køb

Hummel er som nævnt før et af de mærker der sidder super godt på min lange og slanke dreng :) Derfor kunne jeg ikke lade være med at klikke disse to bodyer hjem til ham den anden dag :) og ja, så røg der lige to par molo bukser med i kurven!






tirsdag den 27. maj 2014

Vi er heldige

Vi har lige siden dag 1 kunne fornemme at vi havde fået en meget nem dreng. Han græd kun når han var virkelig sulten eller når han lige i starten skulle pusles. 
Da han var i sit første eller andet tigerspring, blev han en lille smule pyldret og min mor grinede og spurgte hvordan det var at have fået en baby - for ham vi havde haft indtil der, var jo bare en lille en "der bare var der". Vi har haft det meget let og er dybt taknemmelige. 

Der er flere, i den store terminsgruppe jeg er med i på facebook, der har/har haft børn med kolik, reflux og bare generelt børn der har været svære at putte og som har skreget og grædt en del. Vi priser os lykkelige for vores dejlige nemme dreng. 

Efter hans 3 mdr. vaccine fik vi et lille indblik i hvordan andre mødre og fædre har haft det. Tristan græd og skreg en del efter vaccinen og var helt utrøstelig. Jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvad jeg helt nøjagtig skulle gøre for ham, andet end at sørge for ren ble, at han ikke var sulten og at give ham nærhed. Det gjorde så ondt i mig og flere gange var jeg tæt på at græde sammen med ham, og det stod kun på i sammenlagt 4 timer en enkelt dag. Andre oplever det 4-8 timer om dagen i flere uger/måneder. Shit! Jeg tager virkelig hatten af for de forældre. De må være gjort af noget helt specielt!

Smart dreng

Jeg synes der skulle gøres lidt specielt ud af tøjet til Tristan efter barnedåben, når han skulle have kjolen af. Valget blev dette fine sæt med body fra Tommy Hilfiger, bukser fra Name It, sko fra Converse og butterfly fra bilka. 
Jeg var solgt da han fik det på <3 


fredag den 23. maj 2014

Babysvømning

Vi kan ikke rigtig komme udenom at Tristan er en vandhund. Han elsker simpelthen at komme i bad og har gjort det lige fra første gang han prøvede det.

Derfor skulle vi naturligvis også gå til babysvømning! Vi er faktisk lige blevet færdige på hold 1 og startede på hold 2 i tirsdags. Jeg er ret overbevist om at vi også tager hold 3 og 4. På hvert hold er man i 6 uger. 
Vi startede da han var knap 12 uger gammel og for 4 uger siden dykkede vi for første gang - jeg ved ikke om jeg vil sige det var en succes. Altså han skreg ikke bagefter, men han smilede heller ikke just. Dog kan jeg mærke på ham, at det bliver bedre og bedre for hver gang vi er afsted, og der går heller ikke andet end maks et halvt minut så smiler, griner og plasker han videre.

Farmand har været med 2 gange - første gang som fotograf og anden gang var han med i vandet :) Det var en kæmpe succes. Den ene af hans mostre og hans mormor har også været med en enkelt gang hver for at kigge på.







Man bliver så træt efter en tur i bassinet

Første fødselsdag som mor

Mandag den 5/5 fyldte jeg 25 år - min første fødselsdag som mor <3

Jeg havde en helt fantastisk dejlig dag. Kæresten havde fri og vi hyggede os bare så meget, og tog på bones og spiste frokost. Om aftenen blev jeg fejret af mine forældre, søskende, kæreste og søn.
Fredag den 9/8 blev jeg fejret af hele svigerfamilien og den 10/5 af to hold venner <3 Kunne ikke have ønsket mig en bedre fødselsdag og jeg er SÅ glad for de gaver jeg har fået, hver og en!
HAY lup stage

Funghi svamp

Pernille Corydon ring

Pernille Corydon ring

Maxi kjole fra Vero Moda

Hay mega dot sengetæppe

Hay dot pude i mint

Kay Bojesen sangfugl - Ernst

Ferm LIVING wire basket - rosa

Marc by Marc Jacobs ur

Georg Jensen Marguerit ring

Georg Jensen marguerit halskæde

Georg Jensen Marguerit ørestikker

Trip Trap nisserne Tristan og Filucca <3




Og ja.........25 år og ikke gift!


Bukserne fra Zara

Tog lige et billede af T. i bukserne fra Zara, så i med egne øjne kan se hvor slemt det er :) 


torsdag den 22. maj 2014

Tøj til Tristan

Inden han blev født, købte jeg jo bare hvad jeg synes var flot - nu er det pludselig en helt anden måde at købe tøj på, nu hvor han er her og man ved hvordan han er bygget.
Tristan er lang og slank, så det er faktisk mange ting der ikke sidder godt på ham. Favoritterne indtil videre er Hummel, Molo, Smallstuff og Katvig bodyer og Småfolk+Hummel heldragter/sommerdragter. 

Af bukser vil jeg gerne have nogle der ikke er alt for store og posede - synes ikke posede bukser er pæne til ham! 
Jeg har derfor været på jagt efter leggings, hvilket jo også bare vil passe så godt til det vejr vi har nu og som vi går i møde. Men det er virkelig svært at finde!! Jeg forelskede mig dog ret hurtigt i de leggings der er at finde hos Zara, så jeg skyndte mig at klikke 4 par hjem til ham, og glædede mig nu bare til de kom med posten. 

Jeg blev dog slemt skuffet da jeg modtog dem og fik dem prøvet på T. De var simpelthen så store i livet, at de ville falde ned på ham med det samme. Nok er han slank, meeeeeen... Nu må jeg skuffet pakke det sammen igen og returnere og igen gå på jagt efter nogle bukser til ham :(


Hvis I kender nogle gode hjemmesider/mærker der passer godt til lange og slanke drenge, så høre jeg gerne fra jer! 

tirsdag den 20. maj 2014

Mors dag

Er det noget i går op i hos Jer?

Det er det i både min og kærestens familie og det er da noget så hyggeligt :) 
Jeg glæder mig til at give min kæreste en farsdags gave den 5. juni, fra Tristan <3

Jeg fik disse super fine HAY lup stager - dog byttes den ene da jeg også fik en i fødselsdagsgave :)




mandag den 19. maj 2014

Babybjörn Carrier WE

Så kom bæreselen med posten. Hold op den er lækker og vi glæder os til at tage den ordentligt i brug. Vi har indtil videre kun lige prøvet den på hurtigt :-)

Om bæreselen skriver de følgende: 
Bæreselen We er af den nye generations bæreseler som du lære at bruge med det samme. Den er enkel at tage på og af og den er udformet så du skal kunne bruge den helt selv, uden hjælp, hele tiden. Selv når du skal have dit barn på ryggen. 

Tre forskellige bærepositioner specielt designet til nyfødte, større børn og rygbærende. Dit barn bæres med sit ansigt vendt med dig, i en bred ben stilling, og får den rette støtte for hovedet, ryggen og hofterne. Bæreselen We har polstret skulderstropper og et aflastende talje-bælte, som giver dig nem og ergonomisk bærende i lang tid. 
Bæreselen kan justeres til forskellige brugere og kan åbnes foran, så du nemt kan tage dit barn op. Smart, når hun eller han er faldet i søvn i bæreselen. Ingen spædbørn indlæg behøves, BABYBJÖRNs bæreseler passer for nyfødte fra dag 1 og under hele anvendingstiden 0-3 år. Simpelt rygbærende fra 1 år Bæreselen We har en unik funktion som gør det simpelt og sikkert at sætte dit barn på ryggen. Du fører bæreselen fra din mave om på ryggen i mens dit barn sidder i bæreselen, trygt som altid. Med denne unikke løsning er bæreselens selestropper hele tiden lukket om din krop som en sløjfe. Du kan let placere barnet på ryggen selv. 


Indlægget er sponsoreret og bringes i samarbejde med Babybjörn og Lekmer.dk
Bæreselen kan købes lige HER

Lighed

Det er sjovt at sammenligne billeder fra 3d scanningen med billeder af sit barn når det er født. Vi var dog ret uheldige med vores 3d-scanninger, da Tristan jo lå med numsen nede og hovedet godt gemt i moderkagen. Dog fik vi et rimelig godt billede af ham, imens han gabte og jeg fangede for noget tid siden et billede af ham også hvor han gabte, og man kan da virkelig se ligheden <3 Han gaber skævt, ligesom sin moar!


tirsdag den 13. maj 2014

Rytme og dårlige vaner

Det siges at små børn ikke kan få dårlige vaner før de er 4 mdr +. Jeg var dog nervøs for at give Tristan dårlige vaner mht. putning.. I en lang periode sov han først kl. 22.15 hver aften og han var svær at få til at falde til ro, så det endte altid med at jeg sad alene tilbage i en mørk stue med Tristan på maven for at få ham til at falde i søvn.. Når han så endelig sov, sad jeg med ham i ca. 20 min for at han nåede ind i den dybe søvn og så lagde jeg ham i liften og tog den med ind i soveværelset.

Det var på en eller anden måde jo skide hyggeligt at sidde med sin sovende baby hos sig, og jeg nyder også når det en sjælden gang sker nu, men jeg tænkte at det skulle være slut! Han skulle altså lære at blive puttet i vugge og det gik egentlig super fint.. Han kunne godt være noget urolig og være ultilfreds, men det hjalp af vi nussede ham lige så stille.. 
Vi har jo altid bare fulgt hans rytme, men jeg synes altså at kl. 22.15 var sent at han blev puttet.. Han tog ofte en powernap ved 18-19 tiden og en dag tænkte jeg at jeg ville prøve at putte ham i stedet for og det lykkedes mig! Siden der er han faktisk kommet i seng imellem kl 18.30-20.00 afhængig af hvordan dagen har set ud med hans lure.. Det betyder bare så meget at have aftnerne alene, hvor man lige kan koble af og være sig selv og lave lige hvad man vil.

Det har været sådan i ca. godt og vel 2 mdr, og det køre bare. I lang tid stod vi op kl. 7 hver dag, men pga. tigerspring lige nu kan den sagtens være 05.30 og det er altså hårdt! Håber at han falder tilbage til sin gamle rytme når springet er færdig om 18 dage.. 

mandag den 12. maj 2014

Tristans gaver fra barnedåben

Vi havde som skrevet før en helt fantastisk dag og han fik så mange fine gaver <3 udover nedenstående fik han også en børnebørnsopsparing og kontanter.




















fredag den 9. maj 2014

Tilbageblik

I dag er også en helt speciel dag - det er nemlig præcis et år siden jeg lå på sofaen og min telefon ringede. Det var et opkald vi ventede på med sommerfugle i maven, og opkaldet viste sig at ændre vores liv totalt <3 Det var nemlig opkaldet fra Dronninglund fertilitetsklinik med nyheden om at jeg var gravid. Dagen er også den hvor jeg for et år siden lavede min allerførste positive graviditetstest nogensinde og jeg håber bestemt ikke at det bliver den sidste!! Tænk sig at de to streger på testen er blevet til ham her - min overskønne og elskede søn <3