søndag den 29. september 2013

Lagersalg

I dag stod den på lagersalg, sammen med min storesøster. Jeg har simpelthen glædet mig så meget, og vågnede før vækkeuret ringede i morges og var bare frisk med det samme :-) Vi skulle til lagersalg hos Buksetrolden.dk i Randers - vi var dernede kl. 8.30 og dørene åbnede kl. 10.00. 
Der stod nok noget der ligner 50-60 mand foran os og inden dørende åbnede stod der vel over 200 bag os. Pyha! Da klokken nærmede sig 10.00, var jeg ret glad for der var en stol lige foran mig, som jeg lige kunne sidde og slappe lidt af på, inden "jagten" gik igang! Jeg begyndte at få hjertebanken, kvalme og blive svimmel. Bare tanken om alle de vilde kvinder der ville løbe ind og mase sig frem, det kunne jeg lige pludselig ikke overskue. Men det gik og det var slet ikke så slemt. 

Her er udbyttet, og jeg er godt tilfreds! :)


lørdag den 28. september 2013

3D/4D scanning

Så har vi fået booket tid til vores 3D/4D scanning. Vi skal afsted den 1/11 kl. 13.30.
Ihh hvor jeg dog glæder mig! Vi har inviteret mormor, morfar, farmor og farmors kæreste med til scanningen, og de blev rigtig glade og glæder sig også rigtig meget!

Da det jo er i Århus vi skal scannes, tænker jeg vi køre hjemmefra ved 11 tiden, så vi kan nå en god frokost inden scanningen :-)

fredag den 27. september 2013

Den sang!

Jeg sidder på jobbet og høre radio, de spiller Shania Twain - Forever and for Always.
Jeg kan stadig mærke følelsen jeg havde, da jeg hørte sangen den dag. Dagen var den 30. maj 2013, og klokken må have været omkring 13.25, og vi var på vej ind i Dronninglund. Det var denne dag vi skulle op på klinikken og se om der var et lille hjerte der bankede. Jeg var 7+1.

I sangen synger hun følgende:

'Cause I'm keeping you
forever and for always
We will be together all of our days
Wanna wake up every
morning to your sweet face - always


Mine følelser sad udenpå tøjet den dag. På den ene side var jeg overbevidst om, at der var liv. På den anden side var jeg super bange for at der intet liv var. Det var så hårdt, og ventetiden var så lang. Så kom sangen i radioen, og det udsnit af teksten siger bare lige hvordan jeg havde det. Jeg sad og holdte min hånd på maven, og lige pludselig var jeg egentlig ret sikker på at der var liv! Det skulle der være! For den sang, sagde bare det hele...... Det var lige sådan jeg havde det!

onsdag den 25. september 2013

Fanget på video

Den anden aften, var der godt gang i den lille, og endelig fik jeg nogle gode store spark på video :-) han plejer altid at stoppe, når jeg finder mobilen frem og vil filme det. Det første spark kommer ca. 22 sekunder inde i videoen - kig til højre for navlen :)








mandag den 23. september 2013

Tiden går stærkt..........

.........siger alle - og jeg tænker bare 'ja ja' der er da en evighed til december, hvor jeg går på barsel. 

Men alligevel, så går tiden virkelig stærkt. Troede ikke jeg skulle høre mig selv sige det, men jeg så lige et gammelt indlæg, omkring datoen for den tidlige scanning vi var til den 30. maj. Hallo, den 30. maj?? Det er jo snart 4 måneder siden. Puha, jeg synes lige pludselig ikke jeg kan følge med :) 

Jeg nyder at være gravid, og jeg elsker alle de positive kommentarer jeg får omkring den voksende mave :)

torsdag den 19. september 2013

Nyeste indkøb..

til moren.. :-)

Jeg har nemlig fået en ny sengekammerat - og jeg glæder mig til at afprøve den i aften når vi skal i seng. Ofte stjæler jeg kærestens dyne, så snart han står op om morgenen (han står op kl. 03.15 hver morgen/nat) og så ruller jeg den sammen til en pølse, og putter med den. Det er bare så dejligt og behageligt. 

Så da jeg så at de havde denne i Lidl, til sølle 99 kr. måtte jeg  bare eje den :)



tirsdag den 17. september 2013

Lykke

Jeg elsker at være gravid. Dog føles det hele stadig uvirkeligt indimellem. Nogle gange må man lige stoppe op og straks ved man jo godt at den ér god nok!
Man bliver bare ramt af en total lykkefølelse, og man kan ikke lade være med at smile. Smile fordi man endelig blev gravid, og nu venter den dejligste lille dreng.

Nogle gange går det op for mig at det bliver min, MIN søn. Det er mig der skal være sammen med ham hver evig eneste dag. Det er mig der skal tage ham op fra lur. Det er mig det hele (og hans far selvfølgelig <3) Det har altid være andres babyer, men nu er det snart min. Min elskede og dejlige lille baby-dreng. Hold op hvor vi glæder os herhjemme. <3

torsdag den 12. september 2013

Slåskamp

Det er så hyggeligt! Jeg sidder jo på kontor, og det giver nogle sjove, små og hyggelige "slåskampe" imellem lillemanden og jeg <3
Vi er nemlig ikke heeeelt enige i, hvor tæt jeg må sidde på bordet. Hvis jeg får maven alt for tæt på bordet, så giver han nemlig liiige et par spark, for at sige jeg godt kan give ham noget mere plads. Åhh i love it!

tirsdag den 10. september 2013

Fra den gravides synsvinkel

Tog dette billede den anden dag. Der er ikke noget at sige til, at man som gravid nogengange føler sig stor! Maven ser jo enorm ud fra vores synsvinkel ;-) 






lørdag den 7. september 2013

Cravings

Egentlig har der kun lige i starten af graviditeten været en kort periode hvor jeg bare havde rigtig meget lyst til appelsinjuice. Det varede vel godt og vel 14 dage.

Derefter har man da haft lyst til nogle ting mere end andre, men det har ændret sig hele tiden og været noget nyt hver gang. Der har ikke været nogle madvare jeg slet ikke har kunnet klare synet eller lugten af, dog har jeg ikke været særlig begejstret for laks i ovnen, som det eneste.

Tit og ofte tænker jeg også at man kan komme til at tænke mere over det, fordi man nu ér gravid, og fordi man høre så mange underlige og sjove historier omkring hvad folk de bare MÅ have, når de er gravide. En gang imellem må jeg erkende, at jeg tror nogle spiller lidt ekstra på det med cravings! Sorry to say, men tror også det er fordi jeg ikke selv har oplevet de.

Dog skal det siges, at jeg måske har en lille craving som har stået på i nogle uger ;) MÆLK!! Vi køber ret meget mælk for tiden og 2 liter kan nemt forsvinde herhjemme i løbet af en dag (dog ikke kun min ære, da kæresten også drikker noget af det) Men faktisk er det mest mælk med kakao pulver i jeg er helt tosset med ;) MUMS! Jeg kan slet ikke leve uden min mælk/kakao.

fredag den 6. september 2013

Jordemoder og vægt

I Tirsdags var jeg til 2. jordemoderbesøg. Der var ikke så meget i det, og jordemoderen kaldte det et opfølgnings-besøg. Vi talte lidt omkring barsel, og at jeg glæder mig til fødslen. Hun spurgte indtil hvordan vi havde det efter MD-scanningen, mht. væsken på hans nyre, hvortil jeg kunne svare at vi var helt rolige. Jeg har snakket med nogle stykker nu, som oplevede nøjagtig det samme med deres drengebørn, og alt var tip top til ekstrascanningen. Hun smilede og sagde det var godt, og hun ville sige det samme til mig som jeg selv siger; At selvfølgelig er alting godt næste gang. For det ér det de 9 ud af 10 gange oplever. Dejligt hun lige sørgede for at vi var OK med det hele.

Jeg fik hørt hjertelyd og hun mærkede lige hurtigt på min mave. Min livmoder går to fingres bredde op over navlen nu. Den er godt nok ved at være stor nu :) <3

Heller ikke denne gang blev jeg vejet. Jeg fik også at vide at jeg til næste besøg (29 +) skal have en urinprøve med hjemmefra og gerne have vejet mig. Ellers kunne jeg kommet 5 min. før og lave en urinprøve hos dem og veje mig i venteværelset. Hmm, forstår ikke helt hvorfor man ikke bare kan blive vejet inde hos jordemoderen?? Jeg skal da bestemt ikke stå og veje mig i et venteværelse!
Jeg besluttede mig for at stige på vægten herhjemme, hertil morgen, eftersom jeg jo er skide nysgerrig på den vægt, selvom jeg samtid frygter at have taget meget på. Men igen denne gang blev jeg positivt overrasket. Vægten siger nemlig kun + 3.3 kg og jeg er 21+4 i dag. Happy me!! :-)

onsdag den 4. september 2013

Billeder af mavsen

Det er efterhånden lidt tid siden jeg har vist maven frem herinde :) Så her kommer der lige lidt billeder, af den voksende mave.


20+5


20+0

21+0

tirsdag den 3. september 2013

Dejlig ferie

Undskyld stilheden den sidste 1½ uge, men K og jeg har været en uge i Tyrkiet, hvor vi har slappet af og nydt hinanden til fulde. Det blev den sidste ferie alene, for næste gang vi rejser, har vi lillemanden med <3 Jubii

I løbet af den sidste 1½ uge, er jeg begyndt at mærke lillemanden hver dag <3 simpelthen en fantastisk følelse hver gang han kommer med et lille spark! I Tirsdags mærkede farmand det første spark og Torsdag så vi begge de første spark udenpå maven. Det er så livsbekræftende!! <3