tirsdag den 30. juli 2013

Kønsscanning i dag

Så har vi været til en intet mindre end fantastisk kønsscanning i dag! Vi venter os en sund og rask lille DRENG <3 Han var så fin og perfekt, og fik super meget ros af jordmoderen.

Jeg har hele tiden troet mest på at det blev en pige, men indimellem var troen på en dreng der også. Da vi så sad i venteværelset i dag, kiggede jeg på kæresten og sagde: Det bliver en dreng, jeg kan bare mærke det.
Lige pludselig var jeg bare helt 110 % sikker i min sag. Det kom bare til mig, som lyn fra en klar himmel. Og det passede jo ;)

Her er lige lidt billeder af vores smukke søn.





mandag den 29. juli 2013

Børneværelset

Det skal ikke være nogen hemmelig, at jeg tænker meget over indretningen og interiør på baby's værelse :)

Jeg er nået frem til at tingene skal være fra Sebra, jeg er nemlig heeeelt vild med deres "Patch" & "Grafisk" tema/design.
Egentlig var jeg gået fra Sebra til at starte med, og havde næsten besluttet mig for at det skulle være Smallstuff, men så satte jeg mig med computeren en aften og fandt ud af at jeg var ret forelsket i temaet fra Sebra.

Af seng og puslekommode har vi ikke bestemt os endnu. Mine forældre har været så søde og sige de gerne vil betale det, så når vi har været til MD tænker jeg at vi skal en tur i babysam, ønskebørn osv. sammen med min forældre, så vi kan få bestilt/købt en seng og et puslebord <3 :)

Vi skal have disse ting afhængig af babys køn:




Patch sengesæt - Sebra
  

Patch sengerang - Sebra




Grafisk Puslepude - Sebra
 

Grafisk sengesæt - Sebra
 


 Højdemåler - Sebra


XL loftslampe - Sebra




Uro - Sebra

søndag den 21. juli 2013

Hvilket køn har baby?

Ja se, det er jo et fantastisk godt spørgsmål! Jeg aner det simpelthen ikke..

Der findes jo så mega mange skrøner, og jeg tror altså ikke vildt meget på dem..

Dem der har en mening om hvad det bliver, har sagt således:

Min kæreste: dreng
Min storesøster: dreng
Min tvillingesøster: dreng
Min kollega: dreng

Svigermor: pige 
Min mor: pige
Min far: pige
Svigermors kæreste: pige
Kærestens fætter: pige

Jeg selv hælder nok mest til en pige, men sommetider tænker jeg dreng. Jeg er lidt i vildrede, så glæder mig utrolig meget til kønsscanningen ;-) 

tirsdag den 16. juli 2013

Ferie

Der bliver nok lidt stille her på bloggen de næste 14 dages tid. Vi rejser nemlig til Cypern og nyder solen og den voksende mave, sammen med vores familie :)

fredag den 12. juli 2013

Vægten

Jeg hader at gå på vægten og jeg hader at tage på.. Det bliver en kamp jeg skal tage op med mig selv her i løbet af graviditeten. At tage på under en graviditet kan jo ikke undgåes.......det ved jeg jo godt! :-)
 Da jeg var ved lægen og få lavet VJ havde jeg allerede taget 900 gram på, altså næsten ét kilo (!!!!) Jeg var trods alt kun 9+2 der. 

Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil rende og veje mig hele tiden. Så vejningerne kommer altså kun til at foregå hos jm og hos lægen. Færdig slut! :) 

Mit mål er at holde mig på maks 12 kg. Tvivler på jeg kan holde det, men vil gøre et forsøg ;)

onsdag den 10. juli 2013

Kommende scanninger og andet

Ja det er jo sådan at vi allerede ved hvornår vi skal til de næste scanninger.

Vi har valgt at købe en kønsscanning, men i og med vi er ude at rejse når jeg når de 14+0, så kan vi først få den når vi kommer hjem. Vi har bestilt tid hos scanningsjordmoderen i København, da vi skal flyve fra Kastrup :) scanningen ligger den 30/7 og jeg vil her være 16+2 :)

MD scanningen skal vi til den 23/8, hvor jeg vil være 20+5 - denne dag går vi også på ferie, hvor vi skal holde den sidste uge. Det er jo en perfekt start på den <3

Første jordmoderbesøg bliver den 6/8, hvor jeg vil være 17+2 :) selvom mange siger det er mega kedeligt til første besøg, ja så glæder jeg mig til det alligevel! 

Datoen for 3D/4D scanningen er endnu ikke fastlagt, men det bliver engang i Oktober hvor jeg vil være 27-28 uger henne ;)

søndag den 7. juli 2013

Babyalarm

Første ting er købt til baby :)

Jeg fik et tip om at de havde et rest parti i Rema1000 af den babyalarm der hedder Neonate og som var den der vandt TÆNKs bedst i test i November 2012.

Vi var så heldige at der lige var én tilbage i vores lokale Rema1000, så den kunne vi da ikke lade stå :)
Vi fik den til den nette sum af 350 kr, hvorimod de i elgiganten koster 999,00 kr :)

fredag den 5. juli 2013

Hjertelyd

Hvor er det en fantastisk lyd <3 jeg kunne blive ved og ved med at lytte til det!! 

Vi fik det at høre til NF scanningen og hun målte det til 167 slag i minuttet :) Jeg har overvejet at købe den app der hedder babys heart beat. Men jeg ved ikke om jeg tør! ;)

torsdag den 4. juli 2013

NF scanning vel overstået

Så kom dagen endelig! Jeg har været så nervøs og med kvalme hele formiddagen. Men som de andre gange, har det været helt uden grund. Det fik nemlig bare perfekt!!

Der lå et styk mega lækker spireVIP derinde, med det fineste bankende hjerte og spjættede derud af <3

Risikovurderingen blev 1:20236, så det er vi bestemt tilfredse med!

Det var noget af en drillepind vi kiggede ind til også. Den lå nemlig med benene over kors, og ville bestemt ikke strække dem, uanset hvor meget scanningsdamen drillede den og uanset hvor meget moderen her rystede med numsen ;) Så til at starte med blev jeg scannet i over 30 min. og så holdte vi lige en pause hvor jeg fik tisset af og der blev lavet papirer. Derefter kiggede vi lige ind til den lille fis igen, og så var den mere villig til at samarbejde :)

Min termin blev rykket tre dage, så fra at have hedder 15/1 hedder den nu 12/1, på den kommende mormors fødselsdag :) :) Jeg satser nu på at gå to dage over og føde den 14/1-14 :) Fed dato!

Vi fik også at vide af hende der scannede mig, at i og med baby er lavet ved ICSI og har været en tur i fryseren, så skulle vi nok regne med at blive kaldt til en eller to ekstrascanninger samt at vi efter MD scanningen lige skal ind og tale med en læge. Men vi klager ikke over de ekstra scanninger! :)