torsdag den 30. maj 2013

Scanning

Så har vi været til scanning og sikke en oplevelse! Jeg lå bare der på briksen og turde ikke kigge på skærmen! Jeg var rædselslagen!! Jeg havde stort set ikke spist eller drukket hele dagen, pga nervøsitet.. :( min mave slog bare knuder konstant...

MEN! Der var jo ingen grund til at være nervøs.. For lige der på skærmen lå vores helt egen lille spireVIP, vores lille bitte ønskebaby med det fineste bankende hjerte <3 <3 og så blev mor blød i knæene ;) 

Vores største ønske er gået i opfyldelse!! <3 hold fast, og voks dig stor <3

onsdag den 29. maj 2013

Imorgen imorgen imorgen

Jeg glæder mig SÅ meget til i morgen, hvor den står på scanning. Jeg er simpelthen så spændt på at se om der er et lille hjerte der slår derud af. Ja og hvor mange der er! Jeg er spændt på om jeg bliver bekræftet i min tro, om at der er to derinde. J

Bagefter køre vi rundt til min søster og mine forældre og fortæller den gode nyhed. Min svigermor får det at vide Fredag og min anden søster Lørdag. Kærestens lillesøster får det at vide næste gang vi ser hende. Ej hvor bliver det bare SKØNT at få det fortalt, så man har nogle at snakke med det om! Ja og spørge om ting man evt. er i tvivl om osv J

Jeg er her stadig :)

Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg. Im so sorry, men energien er ikke hvad den har været! Når jeg kommer hjem fra job er jeg simpelthen så træt at jeg nogle dage vil tro jeg kunne stå op og sove. Så skal der jo også liiiiige laves aftensmad, hunden skal gåes med, der skal vaskes tøj, vaskes op og så er det ved at være tid til og skulle i seng J

Men ellers så går det altså godt!! Jeg mærker ikke lige så meget til graviditeten som andre gør. Jeg har kvalme, ja. Men slet ikke noget slemt, og det er der mest om formiddagen og om aftenen J Ømme bryster? Naaah, ikke noget vildt, men en lille bitte smule. Men de er spændte og er vokset en meget lidt.

Derudover har jeg fundet ud af at jeg ikke kan klare herreparfume, lige for tiden. Jeg er blevet nødt til at bede kæresten om at vente med at tage parfume på om morgenen, til han har været inde i soveværelset og sige farvel til mig ;) puha!

Maven, ja den er altså allerede vokset synes jeg. Og jeg er SÅ oppustet om eftermiddagen og om aftenen. Glæder mig til det kommer til at ligne en rigtig ”gravid-mave”.

torsdag den 23. maj 2013

Har du tisset af??

Nej det er ikke et barn der bliver sagt dette til, hjemme hos os, endnu :o) men derimod er det mig!

Hold op hvor kan man rende ud på det lille hus mange gange dagligt. For det første fordi jeg drikker langt mere end jeg plejer at gøre, og for det andet fordi blæren ikke har den samme plads som førhen og fordi blodtilførslen er meget større i det område :-)

Nej hvor har jeg efterhånden prøvet at stå nede i brugsen og hoppe og danse, og stå med krydsede ben mange gange, fordi jeg er ved at tisse i bukserne. Vandet står nærmest helt op i øjnene. Så derfor, bliver jeg nu spurgt hver gang vi skal ud af døren, om jeg har husket at tisse af :P hihi

mandag den 20. maj 2013

Hvornår fortæller vi nyheden?

Vi har talt om at vi indtil videre nyder nyheden sammen, og nyder at det kun er os selv der ved det :) Da vi jo har været vant til at holde hele behandlingsforløbet skjult, gør det det lidt lettere at holde graviditeten skjult, selvom det selvfølgelig er SVÆRT! 
Shit jeg glæder mig til den dag hvor vi køre rundt til familien og skal fortælle den gode nyhed! Man har jo på et eller andet punkt også bare lyst til at skrige det ud til hele verden <3

Vi har talt om at vores forældre og søskende får det at vide når vi har været til første scanning den 30/5. Så har vi også bevis på det i form at et scanningsbillede :) Resten af den tætte familie får det nok at vide løbende derefter, eller efter NF :) Det har vi ikke helt besluttet os for endnu.

torsdag den 16. maj 2013

Den store udskiftning

Når man er gravid, må man jo tænke på den lille spire og hvad der er bedst for den. Derfor er jeg gået i gang med at udskifte en masse af de produkter jeg bruger til daglig.

Af shampoo, balsam og deodorant har jeg valgt Neutral. Ganske enkelt af den grund, at jeg ved det er blevet testet til hudløshed, og jeg føler det er et produkt jeg kender. Jeg bruger i forvejen neutral showergel og vaskepulver. Og så er det jo bare endnu bedre når deres ting er pH-neutrale, parabenefri og ikke indeholder parfume eller unødvendige tilsætningsstoffer. Desuden er alle Neutrals produkter deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er mærket med Svanemærket. Lige ledes påtænker jeg at fortsætte med at bruge neutrals produkter når jeg har født, og ikke mindst til min baby.

Af body lotion og ansigts-/dagcreme vælger jeg at beholde den jeg bruger nu. Det er en olie som hedder Dalens olie. Det er en naturlig hud-/kropspleje og der en ingen kunstig parfume eller tilsætningsstoffer. Ydermere giver det en blød og smidig hud, perfekt til maveskindet når maven begynder at vokse :)

Af make-up kender jeg kun til Nilens Jord, som er både parabene og parfume fri. Det er rigtig god kvalitetsmake-up, så det koster også rimelig meget. Hvis der er nogle af jer derude, der kender til andre make-up mærker, der er gode for gravide, så smid endelig en kommentar!

Jeg har valgt at blive ved med at bruge parfume. Dog sprøjter jeg det ikke direkte på huden, men blot på mit tøj. Man skal ikke blive alt for sart, efter min mening! :)

onsdag den 15. maj 2013

5 ugers embyo

Jeg er i dag, efter egne beregninger, 5+0. På dette tidspunkt kaldes spiren i maven for et embryo og altså ikke et foster eller en baby. Det bliver først til et foster i uge 10, og fra uge 28 kaldes det en baby. Et embryo i uge 5 ser således ud:

 
Enig. Jeg synes også det mest af alt ligner en søhest :) hehe
 
Det er vildt at tænke på, at der ligger sådan en lille en der inde i min mave. <3
 


tirsdag den 14. maj 2013

Se lige engang :)

Her er billeder af de teste jeg har taget...............indtil videre ;o) For hold da op man bliver jo et rent test-monster, når man nu kan lave to fine streger.. hihi


Første test taget Fredag den 10/5 kl. 14.00, efter vi havde fået svar på bp.

Anden test taget Søndag morgen den 12/5

Tredje test, også taget Søndag morgen den 12/5

Fjerde test som er taget Mandag den 13/5 om aftenen, omkring kl. 21.30

Det er endnu ikke gået op for mig

Tror ikke det går op for mig at jeg er gravid, førend jeg får nogle flere symptomer eller har set til scanningen, at der er et (eller to) hjerte(r) der banker derinde.

Jeg glæder mig så ufatteligt meget til den scanning, det er helt forfærdeligt! <3

mandag den 13. maj 2013

Vi venter en baby

Når menssmerterne i lænden bliver for meget, og jeg bliver nervøs over den lille spire i maven, skynder jeg mig ind på youtube og høre denne sang. Den får simpelthen det største smil frem på mine læber <3 Kæresten og jeg høre den pt. en gang om dagen som minimum, og jeg kan simpelthen høre den sang igen og igen, og vi får begge julelys i øjnene. Det er så fantastisk et øjeblik, når den bliver spillet.

Hør sangen her: Vi venter en baby

Første scanning af ønskebabyen

Vi skal til vores første graviditets-scanning (hvor er det egentlig vildt at skrive!!) den 30. maj kl. 13.40

Det bliver så vildt!! Og jeg glæder mig som et lille barn til at se om der er en eller to derinde i mavsen, og om den/de har det godt <3

søndag den 12. maj 2013

Graviditets-tegn

Udover de fine positive test jeg kan lave, så er jeg også begyndt at få nogle graviditets-tegn.

Ja det startede faktisk allerede i torsdags, dagen før vi fik svar på bp. Vi var stået sent op og havde besluttet os at spise en kombineret morgenmad/frokost. Den første rugbrød gled fint ned, men da jeg nåede til nr. to som kun var en halv, vendte det hele sig i mig, og jeg havde bestemt ikke lyst til den. Føj! Udover det havde jeg lidt menssmerter i løbet af dagen, og kvalme. Ikke meget, men lidt.

Lige nu sidder jeg og kæmper for at få lidt ymer i mavsen. Jeg afskyr nemlig mad om morgenen, OGSÅ selvom min mave knurre. Jeg kan simpelthen ikke få det ned. Der skal gerne gå nogle timer fra jeg står op til jeg kan få noget ned. Og så går det egentlig fint resten af dagen. Jeg spiser ikke så meget, men det er måske nok fordi jeg har fri i disse dage og ikke laver det vilde :)

Jeg ELSKER at være gravid :)

fredag den 10. maj 2013

Hcg-tallet

Så fik jeg fat i klinikken, og mit HCG-tal hedder 304 - det er jo perfekt ;)

Bp svaret var...........

POSITIVT!!!

Jeg skal være mor - hvor er det vildt!

Jeg stor tudede i telefonen da sygeplejersken sagde: Din blodprøve er meget positiv! Hvor meget mit hcg tal faktisk er på, aner jeg ikke for det glemte jeg at spørge om, men det er der heldigvis råd for ;o) Så når klinikken har telefontid her imellem 14-15 ringer jeg lige derop og høre dem ad.

Jeg kan slet ikke helt forstå det endnu, men det tager nok også lidt tid før man forstår det 110%. Kvalmen er der allerede lidt, men det passer mig fint, den kan bare komme an ;)

God weekend til jer alle derude, min bliver helt fantastisk <3

mandag den 6. maj 2013

:-(

Mens smerter der sidder i lænden! Jeg er knust. Selvom jeg ikke troede på det denne gang, så har man vel alligevel en lille del inde i sig, der tror og håber det bedste man har lært! Sådan virkelig...

Denne ellers så flotte solbeskinnede morgen og dag er ødelagt! :'(

Jeg tror ikke på det....

Nu er der kun 4 dage til blodprøve dag, jeg har ikke fået min mens, endnu, men jeg tror stadig ikke på at dette forsøg har båret frugt.

Jeg mærker ingenting, ikke engang bare et lille stik, niv eller jag. Slet ingen ting. ØV!  

Tror simpelthen jeg har tænkt for meget over det, trods et ihærdigt forsøg på at lade være!
Den lørdag vi kom hjem fra klinikken, hvor vi havde været oppe at få lagt æggene op, turde jeg nærmest ikke røre en lillefinger, da jeg frygtede alt hvad jeg gjorde, ville gøre så de ikke satte sig fast. Sådan fortsatte det lidt hen ad søndag og mandag også, men derefter blev det så småt bedre, og jeg kunne mærke jeg ikke tænkte lige så meget over, når jeg gjorde nogle ting.
Har jeg mon båret på noget der alligevel vejede mere end 10 kg, tænker jeg tit. For hold da op, hvor meget er 10 kg egentlig?? Det er jo et godt spørgsmål, når man står i situationen! Ja jeg kan ikke regne den ud i hvert fald.

Nu må det bare godt blive Fredag!