søndag den 30. december 2012

Kan vi nu os melde os til nyt frisk forsøg??

En gåtur med hunden i går endte ud i, at jeg gik med hjertet helt oppe i halsen og jeg kunne ikke komme hjem hurtigt nok!!

Kæresten skal med sit arbejde til England i Februar månede, nærmere uge 8/9, og sådan lidt hurtigt hovedregning, er ikke altid lige præcist - jeg blev nemlig meeega nervøs for, om vi overhovedet kunne nå et frisk forsøg nu.

Jeg skyndte mig hjem, med hunden og kæresten lige i hælene, og så skulle jeg ellers bare have startet op for pc'en. Den var så langsom syntes jeg!
Endelig, pc'en var startet og jeg fandt datoerne frem fra sidste forløb og begyndte at regne ud hvilke ting der ville ligge på hvilke datoer i dette nye forsøg. Jeg ved at jeg skal starte nedregulering den 12/1, og så regnede jeg bare med at min krop ville reagerer nogenlunde ligesom sidste gang.
Hvis min krop ikke reagere lige så hurtigt som sidst, har jeg indregnet to ekstra scanninger i forhold til sidste gang, inden ÆU.
Derved, med de to ekstra scanninger, vil det bliver ÆO den 18/2 (mandag i uge 8) og som det ser ud lige nu, skal kæresten afsted torsdag den 21/2.

Jeg er så spændt på hvad klinikken siger, når jeg ringer og melder os til nyt forsøg. Om ikke andet må vi tage et fryseforsøg, hvis de har tider til det på klinikken, for så hedder det scanning på cyklusdag 12 som i mit tilfælde vil være den 3/1, altså dagen efter jeg ringer på klinikken.

Jeg er meget spændt, men alligevel ret sikker på, at vi nok skal kunne nå et frisk forsøg :)

onsdag den 26. december 2012

Laaang pause

Først og fremmest - undskyld!

Nu er det en hel månede siden mit sidste indlæg, men for at være helt ærlig, så tror jeg virkelig jeg har haft brug for en pause.

Fejlinformationen på klinikken var træls og hård at få kastet i hovedet, men jeg reagerede egentlig ret stille og roligt. Der var stille på vej hjem i bilen den eftermiddag, det er ganske vidst. Men derefter kunne jeg mærke en ro sænke sig over mig. Jeg tror virkelig jeg havde brug for den pause! Istedet for at tænke  medicin, cyklus, baby, forsøg, besøg på klinikken osv. kunne jeg istedet ligge alt min energi i julehyggen, indkøb af julegaver, min kæreste, min familie og mig selv. Det har været rart!

Dog gik tankerne alligevel en del på den dumme cyklus, som jo egentlig altid har været regelmæssig og til at regne med - bare ikke denne gang hvor det skulle tage hele 9 dage ekstra før den kom. Jeg var ellers blevet informeret om, at hvis den var regelmæssig inden behandling, ville den også være det efter - min bare r**!
Ydermere måtte jeg en tur forbi lægen den 19. december for at få taget en masse blodprøver. Jeg har simpelthen været så træt, at det ikke har været til at holde ud. En morgen var det så slemt at jeg tog mig selv i at sidde og nikke bag rettet på vej til jobbet. Blodprøverne ser dog fine ud, så jeg tror simpelthen at jeg har haft for meget at se til.

Men den 23. december skulle altså være dagen, hvor den endelig viste sig. De tbetyder hermed at jeg den 12. januar 2013 starter op på nedreguleringen (næsesprayen). Wuhuu, nu har man igen en dato at se frem til ;o)

Et nyt år en ny start - jeg glæder mig!
Rigtig god "bagjul" og godt nytår.